Over Ons

Onderhoudend naar een hoger niveau.

AllforZ B.V. is opgericht in 2021 door een samenwerkingsverband tussen Jeroen Kreijt en Robin Merse.

Onze ervaring

Zowel Jeroen als Robin hebben jarenlange ervaring in de technische serviceverlening, advies en engineering in kritische ruimten. Wij hebben ervaring met alle facetten van de technische installaties van bijvoorbeeld Cleanrooms, OK complexen en laboratoria.

Met ruim 25 jaar werkervaring weet Jeroen heel goed waar het om gaat bij technische uitdagingen. Ook met beheer en onderhoud heeft Jeroen, als locatieleider voor een technisch beheer afdeling bij een grote installateur, de nodige ervaring opgedaan. Hij zet graag zijn expertise in om de klant te ondersteunen.

Robin heeft met zijn ruim 10 jaar werkervaring al de nodige uitdagingen op zijn pad gehad en opgelost. Met zijn analytisch denkvermogen is geen probleem te complex om aan te pakken. Van het ontwerpen en in bedrijfstellen van werktuigbouwkundige installaties voor kritische ruimten tot projectleider service en cleanroombeheer. Robin heeft hiermee een zeer brede kijk op techniek en de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Kracht van AllforZ

Bij AllforZ staat de klant en zijn of haar productieproces altijd centraal. Wij ondersteunen en adviseren u in technische vraagstukken ten behoeve van kritische ruimten. Met onze analytische en gestructureerde aanpak bent u altijd verzekerd van de juiste oplossing.

Aangezien service, loyaliteit en de focus op klant relatie in ons DNA zit bent u bij ons geen nummer, maar een waardevolle aanvulling waar wij ons voor kunnen en mogen inzetten.

'Geen vraagstuk is mij te complex. Een probleem van de klant vertalen in een oplossing en deze tot uitvoer brengen en daarmee alle verwachtingen van de klant te voldoen krijg ik energie van.'
'De wensen van de klant vertalen in een totaalpakket aan diensten en dit ook in de praktijk te mogen organiseren en begeleiden is het mooiste onderdeel van het vak. Zeker als je regelmatig complimenten mag ontvangen van je opdrachtgevers.'

Uw techniek,
onze zorg

Laat uw techniek aan onze zorg over

Onderhoudend naar een hoger niveau

Betrokken(heid) bij u en uw proces

Alles onder
één dak

Van A tot en met Z uw partner voor uw techniek

Missie en Visie

AllforZ BV is in staat om u alle werkzaamheden, van A tot en met Z, aan te bieden wat betreft het onderhouden en beheren van uw technische installaties.
Met alle kennis en kunde onder één dak en met één aanspreekpunt ten behoeve van uw installaties, die ingezet worden om aan uw eisen te voldoen.
De focus ligt bij ons op het organiseren en coördineren van kwalitatief hoogstaand beheer en onderhoud van de installaties.
Met onze aanpak zal zowel de geplande als de niet-geplande downtime verminderen, waardoor u verzekerd bent van een hogere inzetbaarheid van uw bedrijfsproces.

Met onze betrokkenheid bij onderhouds- en beheerwerkzaamheden willen wij de standaard worden in Nederland.

Onze aanpak zorgt er voor dat de klant altijd meer krijgt dan wat hij verwacht.

Geen producten in je winkelmand