Beheer en Onderhoud

 • “Kom dichter dan ooit bij uw klanten. Zo dichtbij dat je ze vertelt wat ze nodig hebben, voordat ze het zelf beseffen. ” – Steve Jobs

Elke klant is uniek. Of het nu gaat om uw technische installaties, uw bedrijfsproces of uw wensen en verwachtingen. Het uitvoeren van onderhoud en het opstellen van een onderhoudscontract is dan ook altijd maatwerk.

AllforZ onderscheidt zich in diverse onderhoudsniveaus. Welke vorm voor u geschikt is en wat hierbij komt kijken, lichten wij graag aan u toe in een persoonlijk gesprek. 

AllforZ is onderscheidend

Met onze kennis en kunde, op het gebied van beheer en onderhoud van technische installaties, zijn wij van mening dat wij u op een zeer gedegen manier kunnen ondersteunen. 

Wij zijn van mening dat wij u met onze ervaringen en onze persoonlijke aandacht op een onderscheidende manier kunnen adviseren op het gebied van onderhoud en beheer. Focus op kwaliteit van uitvoering door onze medewerkers en derde partijen, de algehele werkvoorbereiding en coördinatie van alle relevante werkzaamheden zijn factoren die wij als standaard hanteren.

Wij beseffen ons zeer goed dat onderhoud ongewenste stilstand van uw bedrijfsfaciliteiten met zich meebrengt. Daarbij zal het onderhoud door ons zeer kritisch worden uitgevoerd om (ver)storingen in de toekomst te voorkomen. Storingen leiden uiteraard direct tot ongewenste downtime van uw bedrijfsproces en tot faalkosten.

Door continu te verbeteren, installaties te monitoren en verstoringen adequaat op te lossen, wordt de ongewenste downtime van de installatie verlaagd naar nihil.

AllforZ heeft alles in huis

AllforZ heeft veel kennis in huis met betrekking tot HVAC installaties en het onderhouden en beheren hiervan. Van A tot en met Z bedienen wij u als klant en zorgen wij voor een hoog kwalitatief onderhoudsplan en de uitvoer daarvan.

Met de nodige kennis en ervaring die wij bij AllforZ hebben, organiseren wij de onderhoudsmomenten zodanig, dat wij de diverse werkzaamheden efficiënt indelen en de onderhoudsperiode plannen, uitvoeren en coördineren in een minimale tijd. Dit met toch een hoge kwaliteit en aandacht voor uw installaties.

Voor de start van het onderhoud maken wij in overleg met u een onderhoudsprotocol met hierin alle afspraken met betrekking tot het uitvoeren van het onderhoud. Op die manier zullen de installaties elk jaar correct worden onderhouden. Uiteraard zorgen wij er elk jaar voor dat dit document up-to-date blijft en voorzien wordt van de nodige aanpassingen die mogelijk uit de evaluatiegesprekken met u naar voren komen. Dit levert een continue verbetertraject op met u, uw HVAC installaties en uw bedrijfsproces als kern van het document.

In onze uitgebreide rapportage staan alle uitgevoerde werkzaamheden en constateringen en dit wordt tevens voorzien van een duidelijk kostenoverzicht in een meerjarige onderhoudsprognose.

Onderhouds- en Beheer werkzaamheden

Een kleine greep uit ons zeer uitgebreide dienstenpakket treft u hieronder aan. Mocht uw gewenste dienst/service er niet bijstaan neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 • Onderhoud luchtbehandelings- en ventilatie systemen;
 • Filterlevering en vervanging;
 • Onderhoud stoomvormers;
 • Onderhoud Cv-ketels;
 • Onderhoud regelkast;
 • Gebouwbeheersysteem analyses;
 • Storingsanalyses;
 • Inspecties/nul-meting technische installaties;
 • Lucht- en waterzijdig inregelen;
 • Advies omtrent aanpak onderhoud en beheersmaatregelen
 •  
Geen producten in je winkelwagen.