GebouwBeheerSysteem

Gebouw Beheer Systeem en monitoring

 

 Een Gebouwbeheersysteem, populair afgekort naar GBS of BMS, is een systeem wat is ingericht om volledig automatisch en software gestuurd de diverse technische componenten van een technische installatie aan te sturen. U kunt hierbij denken aan elektrotechnische- als mechanische componenten zoals ventilatie, koeling, verwarming en verlichting installaties. Dit zijn uiteraard enkele voorbeelden van een heel scala aan regeltechnische mogelijkheden.

 Naast gebouw beheersystemen kunnen wij ook (Energie)monitoringsystemen voor uw klimaat- en andere installaties leveren en bij u installeren. Door uw installatie te koppelen aan ons beheermanagementsysteem kunnen wij op afstand uw installatie controleren, analyseren, bijsturen en optimaliseren zodat u meer gebruiksgemak ervaart en minder energie verbruikt.

Daarbij kunnen wij, voordat u problemen ervaart bij verstoringen, de installatie vanaf afstand bijstellen of direct een afspraak met u maken op locatie, om een storing te komen verhelpen.

 AllforZ levert, als geautoriseerde distributeur, kwalitatief zeer goede hardware en kan tevens voor u de software engineering verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook de inbedrijfstelling en het onderhoud voor onze rekening nemen.

 Om dit allemaal te kunnen realiseren maken wij gebruik van de EasyIO hardware met een scala aan verschillende controllers, regel- en veldapparatuur. Van een ‘simpele’ Wifi controller met enkele in- en uitgangen tot zeer uitgebreide opties met meerdere controllers in zowel BACnet als Modbus.

 Enkele voordelen die u zult ervaren door de toepassing van een goed ingericht GBS zijn onder andere:

  • ·         Lagere energie- en gasverbruik;
  • ·         Minder kosten aan correctief onderhoud;
  • ·         Kortere stilstand van technische componenten;
  • ·         Proactieve benadering bij verstoringen. ‘Wij bellen u voor een afspraak vóórdat u hinder ondervindt van een storing’
Topologie EasyIO
Geen producten in je winkelmand