Utiliteit

Beheer en Onderhoud

Utiliteit is afgeleid van het woord ‘Utility’ wat onder andere ‘nut’ betekend.

Utiliteitsgebouwen hebben dus een bepaald nut en dienen een bepaald doel. Te denken valt aan kantoorpanden, scholen, winkelcentra en zorginstellingen. 

Wat ze gemeen hebben is dat er altijd veel mensen gebruik van maken of in meer of mindere mate een bepaalde periode in doorbrengen. Dit vergt uiteraard ook een goed functionerende technische installatie om deze gebruikers te voorzien van een goed, gezond binnenklimaat waar optimale prestaties geleverd kunnen worden.

Om deze omgevingen te kunnen waarborgen van het juiste en comfortabele binnenklimaat is onderhoud en beheer van cruciaal belang. Met onze persoonlijke aandacht zijn wij in staat om uw technische installaties optimaal te onderhouden.

Uw wensen en verwachtingen zijn voor ons de start voor het aangaan van een langdurige relatie om uw installaties in top conditie te houden.

Wij geven nooit aan wat u als klant MOET doen, maar adviseren en informeren u over de staat van uw installatie. Dit doen wij door prioriteiten te stellen aan zaken die eerst of op langere termijn opgepakt kunnen worden. Meedenken vanuit het oogpunt van uw proces, en ook laten zien dat je dat begrijpt, maakt het gesprek over budgetten en downtime veel makkelijker.

Whatsapp ons!

085-0041491

Bel ons!

085-0041491

Mail ons!

info@allfroz.com

Link ons!

Linked In Allforz bv

Geen producten in je winkelmand