FMECA

Failure Mode Effect & Criticality Analysis is een methode die wij hanteren om het onderhoudsniveau naar een hoger plan te brengen.

Met deze analyse kunnen wij een onderhoudsstrategie bepalen voor elk installatieonderdeel en een onderhoudsprogramma voor u samenstellen. Op die manier kunnen we de kritische installaties in topconditie houden en hoeven er geen onnodige kosten gemaakt te worden aan installaties die minder kritisch zijn.

Uit de analyse kunnen ook verbetervoorstellen komen als blijkt dat de opgestelde installatie-configuratie onvoldoende is en daarmee niet voldoet aan de door u gestelde eisen. Met de verbetervoorstellen krijgt u inzicht in de kosten en wat het  u oplevert als de installatie is aangepast.

Met de methode kunnen ook spare-part analyses gemaakt worden. Hierdoor verkort je de hersteltijd van storingen aanzienlijk bij een defect aan een component. U kunt hierdoor weer veel sneller beschikken over uw bedrijfsproces.

Niet alleen in bestaande situaties is de FMECA- methode zeer geschikt om toe te passen. De analyse kan door ons ook uitgevoerd worden op nog te bouwen installaties.

Met de uitkomst van deze analyse kun je op voorhand al goed onderbouwde installatie wijzigingen toepassen. Deze toepassingen zullen bijdragen aan de vermindering van storingen en ongecontroleerde uitval van de installaties in de beheerfase. Hiermee bespaart u tevens op de bijkomende kosten van deze verstoringen.

Geen producten in je winkelmand