AllforZ B.V. van start!

Met de lancering van onze website, www.allforz.com, geven wij het startsein voor de bedrijfsactiviteiten van onze firma. Bij AllforZ staat de klant centraal en zorgen wij voor uw techniek. Wij ondersteunen en adviseren u in technische vraagstukken ten behoeve van kritische ruimten.

In de afgelopen periode is er achter de schermen hard gewerkt om alles tijdig voor elkaar te krijgen. Nu is het zover dat wij, Robin Merse en Jeroen Kreijt, klaar zijn om de markt op te gaan met onze diensten.

Uiteraard hebben wij dit niet allemaal alleen kunnen doen. Wij willen dan ook iedereen die ons geholpen heeft hartelijk bedanken voor hun inzet. Vrienden, familie en externe organisaties hebben ons steeds voorzien van feedback op onze plannen en hier zijn wij heel dankbaar voor.

Wij zijn van mening dat, mede door hun hulp, wij tot een mooi startmoment zijn gekomen en er een goede basis is gelegd voor de toekomst.

Wij willen u graag uitnodigen om eens een kijkje te nemen op onze website en ons via LinkedIn te volgen. Mocht u geïnteresseerd zijn in één van onze diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij komen graag bij u langs voor een nader kennismakingsgesprek.

Leave A Comment

Geen producten in je winkelmand