AllforZ sponsort Stichting Top Judo Almere

‘Sporten is gezond!’ Duhh….dat weet iedereen natuurlijk en is als een ‘open deur intrappen’

Niet alleen het zelf beoefenen van sportieve activiteiten draagt bij aan een gezondere levensstijl, ook het kunnen bijdragen aan mooie evenementen die sport, gezondheid en verbondenheid uitdragen, dragen wij een warm hart toe.
Mede om die reden zijn wij als AllforZ BV  ‘mat sponsor’ voor het 9e Top Judo toernooi te Almere.
Een groots opgezet sportief evenement waar wij ons graag aan willen verbinden. Op 27 november aanstaande strijden ongeveer 650 judoka’s,  op 8 matten om de fel begeerde prijzen. Met gratis entree voor het publiek belooft dit weer een mooi en goed bezocht evenement te worden.

Wij wensen alle deelnemers een sportieve en strijdvaardige dag tegemoet.
https://lnkd.in/eZDhM9dm
logo top judo almere

Leave A Comment

Geen producten in je winkelwagen.