Comicro – Expertcentrum voor Microbiologie

Wij zijn er trots op dat wij Comicro mogen verwelkomen als klant van AllforZ BV.

Als fraai ‘Kerst cadeau’, op de valreep van 2022, ontvingen wij het getekende contract voor het onderhoud en validatie bij Comicro te Hoorn.

Comicro beschikt over een zeer professionele afdeling binnen het Dijklander Ziekenhuis te Hoorn waar wij het onderhoud en validatie mogen verzorgen aan onder andere de aanwezige lab apparatuur en tevens het aanwezige Biosafety Level 3-laboratorium.

‘Comicro staat voor optimale dienstverlening op het gebied van Medische Microbiologie. Comicro is een betrouwbare samenwerkingspartner en leverancier van optimale infectiediagnostiek zowel voor de eerste-, als tweede lijn gezondheidszorg en andere klanten binnen de kernregio’s Zaanstreek-Waterland, Amsterdam-Noord en West-Friesland als daarbuiten. Deze is ontstaan door de combinatie van de Medisch Microbiologische Laboratoria van twee Noord-Hollandse medische centra: Dijklander Ziekenhuis en Zaans Medisch Centrum’

Comicro hanteert een viertal kernwaarden die naadloos aansluiten op onze bedrijfsvoering binnen AllforZ; deskundigheid, kwaliteit, klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Mede om die reden zijn wij van mening dat dit een perfecte match is geworden voor beide partijen.

Wij willen graag Comicro bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en wij kijken uit naar een langdurige, prettige samenwerking.

https://comicro.nl/over-comicro/over-comicro

 

Leave A Comment

Geen producten in je winkelmand