AllforZ & Gasketelwet

Sinds 1 april jl. is de Gasketelwet in werking getreden. Een proces wat al enige jaren op zich liet wachten en na meermaals te zijn uitgesteld is dit dan eindelijk van kracht geworden.

AllforZ heeft veiligheid in de breedste zin van het woord hoog in het vaandel staan. ‘We doen iets veilig, of we doen het niet’. Iedereen wil toch graag weer veilig thuiskomen aan het einde van de dag?

Om die reden zijn wij dan ook al geruime tijd aangesloten als Deelnemend installateur bij CO-keur. Een overkoepelende organisatie waar in de laatste maanden ook veel om te doen is geweest in de media. Wij zien deze samenwerking tot op heden als zeer prettig en wij worden goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.

Ondertussen zijn dan ook de eerste onderhoudsbeurten aan cv-ketels onder deze vlag met succes uitgevoerd en dat geeft een prettig, maar bovenal veilig idee. Wij zijn er dan ook trots op dit met succes in de markt te kunnen zetten en zien de samenwerking met CO-keur met vertrouwen tegemoet.

Leave A Comment

Geen producten in je winkelmand