AllforZ twee jaar LIVE!

Op 14 juni 2021 was het dan eindelijk zover. Na de nodige voorbereidingen zijn wij op 14 juni 2021 ‘Live’ gegaan met ons bedrijf AllforZ BV.

Vandaag, 14 juni 2023, zijn we alweer twee jaar verder en ziet de toekomst er goed uit voor ons. Terugkijkend op de afgelopen twee jaar is er natuurlijk veel gebeurd, veel mooie projecten mogen uitvoeren op het gebied van onderhoud, luchtzijdig inregelen en de nodige storingen en kleine klussen.

Daarnaast hebben wij op het gebied van onderhoud en beheer gelukkig ook niet stil gezeten en hebben wij drie hele fijne klanten toegevoegd aan ons portfolio. Wij kijken met veel plezier terug op de afgelopen twee jaar waarin wij veel nieuwe mensen hebben mogen leren kennen en ons netwerk is uitgebreid met vele kennisdragers op ieders eigen specifieke vakgebied.

Wij willen alle opdrachtgevers, die ons in de afgelopen twee jaar het vertrouwen hebben gegeven door met ons in zee te gaan, dan ook hartelijk danken en tot ziens in de komende jaren!

Leave A Comment

Geen producten in je winkelmand